Despre noi

Gemenii Pizza - Specialisti in Gustul Bun

Nu oferim doar pizza, oferim momente speciale. Gemenii Pizza a luat nastere din credinta ca pizza trebuie sa fie o placere pentru intreaga familie, o specialitate care sa ne recomande si sa va faca fericiti.

Suntem un restaurant de familie care ofera tot ce este mai bun in preparate de casa, pizza la cuptor si delicii italiene. Combinam farmecul lumii vechi cu capodoperele culinare moderne pentru o experienta culinara cu adevarat unica.

Suntem deschisi 7 zile pe saptamana, servind pizza delicioase, prin serviciile noastre de preluare si livrare.

Va puteti delecta cu aburi de pizza fierbinte si specialitati italiene in confortul propriei case. Sunati-ne dupa o zi grea la serviciu, iar noi vom aduce mancarea calda direct la usa dvs. Sau puteti comanda telefonic de la serviciu si sa ridicati comanda dvs. in drum spre casa.

Personalul nostru dedicat ofera servicii prietenoase si atente. Totul se face zilnic si este proaspat, de la aluatul de pizza pana la sosuri, folosind doar ingrediente de cea mai buna calitate.

Sediul Nostru

Strada Fetesti, Nr. 11A, Sector 3, Bucuresti

Contact Telefonic

Calitate de top

Folosim numai ingrediente proaspete, iar retetele noastre sunt clasic italienesti, astfel incat sa va bucurati de cea mai buna experienta culinara.

Livrare rapida

Dvs. comandati si noi ne grabim sa va livram comanda in cel mai scurt timp, la adresa pe care dvs. ne-o comunicati.

Retete originale

In meniul nostru veti regasi si specialitati realizate de bucatarii nostri, bazate pe ani de experienta pe care acestia ii au in spate. Dorim sa va incantam!